De achtste editie van de wielertoertocht Erasmus MC – Tour de Rotterdam vindt plaats op zaterdag 23 juni 2018. De opbrengst van dit evenement gaat naar het Erasmus MC Kanker Instituut. Onder het motto ‘Maak Kanker Kansloos’ stappen die dag weer duizenden wielrenners op de fiets voor een tocht door de regio Rijnmond.

Voor de aankomende editie zijn drie vrije toertochten uitgezet. Dat zijn 85 (de AH Challenge), 105 en 135 kilometer en gaan van het Topsportcentrum over het eiland IJsselmonde naar Voorne-Putten. De recreatietochten zijn 45 en 25 kilometer en laten de mooie stukken van IJsselmonde zien.

De pelotontocht gaat de Hoeksche Waard in, om via Stellendam op Goeree-Overflakkee als verste punt weer terug te gaan en via Voorne-Putten en IJsselmonde terug te keren op het Topsportcentrum nabij De Kuip. Deze tocht is 135 kilometer. Je kunt je al inschrijven.

Foto: flashfoto

Deel dit artikel