Rotterdam had te kampen met veel files na diverse aanrijdingen. Volgens de Verkeersinformatiedienst (VID) had het verkeer vanavond de meeste vertraging rond Rotterdam. De aanrijdingen vonden plaats op de A4, A13, A16 en A20.

Eerder op de dag dauwde een vrachtwagen een auto op de A16 t.h.v. Ridderkerk-Noord toen de chauffeur aan de kant wilde gaan voor een politiewagen met sirenes. Hier ontstond al snel een file bij de Van Brienenoordbrug.

Niet veel later ging het op de A16 bij de Van Brienenoordbrug weer mis. In beide richtingen liep het verkeer door aanrijdingen vertraging op.

Op de A20 was ook veel hinder, meldde de VID. En ook op de A13 vanuit Den Haag had het verkeer last van files door een aanrijding. In het centrum van Rotterdam liep het ook vast. Ook het openbaar vervoer ondervond dit aldus de RET.

Foto: ANWB