Met trots presenteren wij onze Rotterdamse website.
Na maanden van ontwikkeling kunnen wij nu eindelijk vol trots onze nieuwe website presenteren. Onze site staat sinds vandaag online. Naast het traditionele Rotterdamse nieuws vind je hier ook amusement, evenementen, foto’s & video’s, festivalinfo, interviews en platte Rotterdamse humor.

Groot succes.
In 2014 werd de Facebookpagina Kom ie uit Rotterdam dan? opgericht. ”Dit werd al gauw een groot succes, aldus oprichter en hoofdredacteur Danny Kristel”, die dit had puur uit liefde voor de stad Rotterdam had gedaan. ”Ik wilde een Facebookpagina starten voor en door Rotterdammers. Iets waar je echt alles kan terug vinden als het om Rotterdam gaat. Of het nou gaat om het laatste nieuws, prachtige foto’s en video’s, festival en evenementen info, lekker platte Rotterdamse humor of bedrijfsreclame. Als het om Rotterdam gaat, moet je het hier gewoon kunnen terug vinden. Inmiddels heeft de Facebookpagina al bijna meer dan 108.000 volgers en staat de teller op Instagram op meer dan 16.000 volgers. Dat zegt toch meer dan genoeg, aldus Kristel”.


Oprichter & hoofdredacteur Danny Kristel

Heldere vormgeving.
Voor onze website hebben wij gekozen voor een jonge en frisse vormgeving. De vormgeving is onze basis voor een heldere en voor iedereen een toegankelijke pagina. Wij bedanken Swartwebdesign voor de prettige samenwerking bij het realiseren van onze nieuwe website!

Uiteraard zijn wij altijd nieuwsgierig naar jouw mening. Is er nog informatie die jij graag wilt zien of mist? Middels de contactpagina kun je altijd contact met ons opnemen.