Na een heftige dienst is gisteravond een politiewagen in Barendrecht aangetroffen onder het spuug.

Na een dodelijke aanrijding  op de A16, waren de politie agenten daarna met spoed naar een woning aan de Standerdmolen in Barendrecht gereden, waar een bejaarde bewoonster een slagaderlijke bloeding werd aangetroffen. De agenten kwamen tegelijk met de ambulance aan bij de woning. Gelukkig kwam de hulp op tijd voor het slachtoffer, dat direct naar het ziekenhuis werd gebracht.
Bij terugkomst bij hun dienstvoertuig kwamen de agenten erachter dat terwijl zij bezig waren in de woning, vandalen hun wagen hadden ondergespuugd.

‘Was het omdat hun auto schuin in het parkeervak stond? Waarom doet iemand zoiets?” schrijft de politie Barendrecht op Facebook. ‘Boosheid en onbegrip…’

De politie vraagt mensen die weten wie dit gedaan heeft, dit door te geven. ,,Of de spugers zichzelf gaan melden en wij graag het gesprek met ze aan  gaan” aldus een woordvoerster. ,,Eens kijken welke levens zij gered hebben de afgelopen weken of welke belangrijke bijdrage zij aan de maatschappij hebben geleverd en hoe ze dan naast al die belangrijke bijdragen toch nog tijd hadden om een auto te bespugen.”

Deel dit artikel