Bij een grote drugsrunnersactie afgelopen weekend in Rotterdam-centrum en Delfshaven heeft de politie een kilo cocaïne en bijna 80.000 euro in beslag genomen. Polite en justitie wil met deze grote acties drugsdealers aanpakken.

Politie agenten zagen drie mannen bij een auto met een Frans kenteken staan. Deze werden in de gaten gehouden omdat de agenten het niet vertrouwden. Toen er een vermoedelijke drugsdeal plaatsvond, werden de mannen gelijk opgepakt.

De aanhouding van de drie mannen leidde naar een huis in de Gerrit van de Lindestraat. Hier werd 80.000 euro en een kilo cocaïne aangetroffen. Hier werd ook een vierde verdachte opgepakt.

Ook in de Allard Piersonstraat en de Kruiskade  werden even later nog twee dealers opgepakt. De zes verdachten tussen de 22 en 34 jaar uit Vlaardingen, Schiedam, Rotterdam en Tilburg zijn meegnomen naar het bureau genomen en gearresteerd. Eén verdachte zit nog vast.

Foto: Politie

Deel dit artikel