De demente Lau van Tiny is overgeplaatst op de gesloten afdeling van het verzorgingstehuis waar hij woont. Lau is bekend van het filmpje waarin hij de kerstversiering optuigde met zijn vrouw Tiny. Het filmpje ging in december 2007 viraal, maar was een jaar eerder al opgenomen. Het filmpje zat vol met grof taalgebruik, maar was een ware hit. Ook met andere filmpjes scoorden Lau en Tiny veel hits op YouTube en Facebook.

Lau zit sinds drie jaar in een verzorgingstehuis vanwege dementie. Zijn toestand gaat hard achteruit en hij is vorige week, één dag na zijn 78e verjaardag, overgeplaatst naar een “gesloten afdeling”. Recentelijk herkende hij zijn eigen schoonzoon niet meer en hij kan zich ook niet meer herinneren van alle bekende filmpjes.

Met zijn vrouw Tiny gaat het naar omstandigheden goed. Ze woont nog zelfstandig in het huis in Rotterdam-Overschie en mist haar man erg. Wel bezoekt zij Lau één keer per week.
De familie wil alle fans/volgers heel erg bedanken voor hun enthousiasme de afgelopen 10 jaar.

Foto: Lau en Tiny Facebookpagina

Deel dit artikel