Volgens The Wall Street Journal is Rotterdam ook in 2018 dè plek voor toeristen. Dat schrijven ze in een enthousiast artikel over de stad.

The Wall Street Journal noemt Rotterdam in een enthousiast artikel ‘eclectisch en experimenteel.’ De krant is ook erg lovend over de Rotterdammers zelf. “Het motto van de stad is ‘make it happen’. Van de burgemeester tot de levendige groep creatievelingen in de stad, lijken op die manier te leven.”

Populair

Rotterdam wordt wel vaker genoemd door de internationale pers als zeer populaire stad. Zowel de New York Times als Lonely Planet schreven al zeer enthousiaste artikelen over Rotterdam. In de Lonely Planet, een bekende reisgids, staat Rotterdam in de top 10 van de beste steden.

Lees hier het artikel van The Wall Street Journal.


Foto: Midi010fotografie