Op Valentijnsdag maakt de FutureLand Ferry als ware ‘Love Boat’ een romantische avondtocht door de nieuwe havens van Maasvlakte 2. Tijdens deze romantische tocht dineer je aan boord en word je hoogstwaarschijnlijk óók verliefd op de Rotterdamse haven.

Romantisch diner
Woensdag 14 februari 2018 om 18.00 uur gooit de FutureLand Ferry de trossen los. Het schip is speciaal voor deze dag omgetoverd tot ‘Love Boat’. Onderweg word je in de watten gelegd. De ontvangst begint al feestelijk met een glaasje bubbels en heerlijke bruchetta’s. Eenmaal aan tafel geniet je van een heerlijke kaasfondue, compleet met brood en verschillende groenten, verzorgd door restaurant New Fork. Uiteraard vergezeld van een drankje. Als feestelijke afsluiting kun je gebruik maken van een dessertbuffet met uiteenlopende huisgemaakte zoetigheden en een… chocoladefontein, gevolgd door een koffie of thee.

Tijdens de extra lange rondvaart (90 min.) zien je het nieuwste havengebied van Rotterdam. De tocht voert langs de modernste containerterminals in bedrijf en het terrein van Sif waar je de gigantische fundatiepalen voor offshore windturbines ziet liggen. Ook heb je nieuw land in zicht, het vers opgespoten Offshore Center Rotterdam. Bovendien vaar je richting de Europahaven, waar containerschepen van over heel de wereld worden gelost en geladen. Tijdens de tocht zakt de zon achter de horizon en worden tientallen lichtjes ontstoken die de terminals verlichten.

Reserveer deze liefdevolle vaartocht via www.futureland.nl.

Foto: ANWB

Deel dit artikel