Patrick Kranenbroek doet een ontroerende oproep op Facebook. De Limburger die gisterenavond onderweg was met zijn broer en zus om te gaan genieten van een gezellig avondje Vrienden van Amstel Live in Ahoy, was getuige van een heftige aanrijding.

De man uit Limburg stopte voor het verkeerslicht bij De Kuip, maar de auto voor hem had haast en schepte een scooterrijdster en reed door. Kranenbroek en zijn broer en zus stapten uit de auto en schoten direct het meisje te hulp en belde 112. De man doet nu zijn verhaal op zijn Facebookpagina en probeert in contact te komen met het meisje. Ook hoopt hij dat de automobilist die dit veroorzaakt heeft hiermee wordt bereikt, en zichzelf alsnog gaat melden bij de politie.
Lees hieronder het hele verhaal van Patrick Kranenbroek:

Hallo lief meisje. Hoe heet je? Hoe gaat het met je? Wij hebben elkaar gisteren rond 19.00 uur ontmoet. Jij bracht…

Geplaatst door Patrick Kranenbroek op dinsdag 30 januari 2018

Deel dit artikel