In het Hemelvaartsweekend, donderdag 10 t/m zondag 13 mei, staat het Vroesenpark weer in het teken van ongedwongen genieten van lekker eten, live muziek en theater, oftewel: het gratis toegankelijke Festival TREK – ROTTERDAM. De voorgaande drie edities van Festival TREK in Rotterdam waren een groot succes.

Maak een smakelijke ontdekkingsreis door het ruime aanbod streetfood. Neem plaats aan de Chef’s Table in één van de mobiele food trucks, proef verrassende ingrediënten of waag je aan de smaakvol bereide nieuwe gerechten. Van sushi tot Surinaams van vega tot burgers; de smaakpapillen worden een weekend lang getrakteerd. Je kunt je dorst uitgebreid lessen bij de cocktailbar, de uitgebreide wijnbar met een heerlijk terras of de speciaalbier bus.

Bijzondere acts van jonge theatermakers en intieme live performances maken een bezoek aan TREK compleet. Muzikaal talent en kleinkunstenaars krijgen de kans om op de bühne de sterren van de hemel te spelen en door te breken in eigen stad en land. Een theaterkaravaan trekt door het park om je te vermaken en oude kermisklassiekers zorgen voor het grootste plezier. Zodra de avond valt wordt de dag dansend afgesloten met de beste funk, soul en dance

Bij de eerste bestelling betalen bezoekers eenmalig 2,50 euro voor een milieuvriendelijk hard-plastic glas.

 

Foto: Foodfestival TREK