De eerste namen voor de aankomende editie van North Sea Jazz zijn bekendgemaakt! De organisatie van het driedaagse evenement onthulde op 1 februari de eerste lijst met namen, waaronder grote acts als Gary Clark Jr., Earth Wind & Fire, Gegory Porter met Metropole Orkest, Nile Rodgers & CHIC en Khalid.

De volgende namen zijn tussen zaterdag 13 en maandag 15 juli in Ahoy Rotterdam te vinden:

Vrijdag 13 juli: The O’Jays, Gary Clark Jr., Marcus Miller, R + R = NOW with Robert Glasper, Terrace Martin, Christian Scott, Taylor McFerrin, Derrick Hodge and Justin Tyson, BADBADNOTGOOD, Ibeyi, Carla Bley ‘TRIOS’, Vijay Iyer Sextet.

Zaterdag 14 juli: Nile Rodgers & CHIC, Earth Wind & Fire, Gregory Porter ‘Nat King Cole & Me and Other Songs’ with Metropole Orkest Arranged and Conducted by Vince Mendoza, Pharoah Sanders Quartet, Pat Metheny w/ Antonio Sanchez, Linda Oh & Gwilym Simcock*, Mingus Big Band, Knower.

Zondag 15 juli: Khalid, Moses Sumney, Joshua Redman special guest with Billy Hart Quartet, HUDSON – DeJohnette/Scofield/Medeski/Colley, Queen of Sheba’ Symphonic Creation by Angelique Kidjo and Ibrahim Maalouf*, Cécile McLorin Salvant, Mathias Eick Quintet.

Kaarten voor de aankomende editie van het jazzfestival zijn onder andere verkrijgbaar via de website van het evenement. Wees er snel bij, want de 3-dagenkaarten zijn inmiddels al uitverkocht.

Deel dit artikel