Altijd al een keer tussen de boeken willen slapen? Dan is Camping Bieb je kans.

Voor één nacht is de Centrale Bibliotheek open voor kampeerfans, pyjamafetisjisten en slaapmatsnurkers!

Tijdens Camping Bieb kun je de hele nacht in pyjama tussen de boeken dolen, spelletjes doen of naar een heuse bioscoop. ‘s Ochtends langzaam ontwaken met Stadsdichter Derek Otte, yoga en een smakelijk ontbijtje. De Camping bazin is niemand minder Marja van Katendrecht.

De tickets koop je per twee, je deelt dus je tent met een vriend/vriendin. Verder hoef je alleen een slaapzak en luchtbed (of mat) mee te nemen. Je tent staat al. Rond de tent is voldoende ruimte om je spullen kwijt te kunnen.

Omdat de camping zich in een gebouw bevindt, mag je geen campinggasstelletjes, kaarsen of brandbare apparaten meenemen. Bistrobar Binnenrotte bemant de campingbar. ’s Ochtends is er gelegenheid om je op te frissen en tanden te poetsen, er zijn géén douches. Op zondag 11 maart is Camping Bieb om 11.00 uur ten einde.

Camping Bieb is onderdeel van de 83ste Boekenweek. Thema dit jaar is ‘natuur’ en wordt mede mogelijk gemaakt door Decathlon Rotterdam, MAAT Beveiliging en OCLC.

Let op: je moet 18 jaar of ouder zijn om tickets te kunnen kopen. Kijk voor meer informatie en tickets op de reserveringssite van Bibliotheek Rotterdam.

Foto: Bibliotheek Rotterdam

Deel dit artikel