BLØF geeft een concert op 15 december in Rotterdam Ahoy. Dertien jaar geleden gaf de Nederlandse band voor het laatst een concert in Rotterdam.

In 1999 was het de eerste keer dat BLØF optrad in Ahoy. Dit was tijdens de Vrienden van Amstel. Hier begon eigenlijk het grote succes. In 2005 gaf de band voor het laatste een eigen concert in Rotterdam Ahoy.

BLØF is één van Nederlands meest succesvolle bands. Ze braken door met de single ‘Liefs uit Londen’ en scoorden sindsdien talloze hits als ‘Aanzoek zonder Ringen’‘Alles Is Liefde’, ‘Holiday In Spain’ en recent ‘Zoutelande’. Sinds hun oprichting in 1992 bracht de band 12 studio-albums uit en sleepte vele muziekprijzen en awards in de wacht, waaronder acht Edisons, zes 3FM Awards en de Popprijs.

De kaartverkoop is vandaag gestart om 10.00 uur.

Foto: prive BLØF