Voor aanstaande zondag 11 februari worden er veel figuranten gezocht als passagier van een groot schip, de Holland America Line.

Ook zoeken zij een figurant(m) als New Yorkse agent, leeftijd tussen de 25 en 50 jaar. Geen tekst maar wel gestoken in een mooi kostuum. En drie figuranten(m) als matrozen tussen de 20 en 40 jaar. Deze matrozen hebben een scene waarin ze halfdronken, aangeschoten zullen zijn. Een beetje speelervaring is zeker gewenst. Tevens voor deze rollen hebben zij kostuums.

Het script is geselecteerd door het AD Sport Film Festival, waar de film in april 2018 getoond zal worden.

Het gaat over Koos, een 16 jarige jongen die idolaat is van de Nederlandse bokskampioen Bep van Klaveren en er alles voor over heeft om zijn succes te evenaren. De film speelt zich af in de jaren ’30. In 1934 groeit de dan 16-jarige Koos Bink op in het straatarme Crooswijk en droomt ervan om net als zijn held, Bep van Klaveren zijn kansarme bestaan te ontvluchten. Als verstekeling probeert hij naar Amerika te gaan om in de voetsporen van zijn held te treden. Wat Koos niet bedacht had was dat je aan dromen alleen niet genoeg hebt.

Heb je interesse, voldoe je aan de criteria en ben je beschikbaar, mail dan jouw gegevens, waaronder jouw;

*leeftijd
*lengte
*kledingmaten
*woonplaats
*telefoonnummer
*ervaring
*en een recente foto naar: chasingwindmillsextras@gmail.com

Ken je iemand? Delen of taggen mag natuurlijk ook!

Ondanks dat het een professioneel project is met mooie locaties, kostuums en met professioneel apparatuur gefilmd, is er helaas geen budget om cast en crew te betalen.

www.facebook.com/filmchasingwindmills/?ref=br_rs