Villa Thalia presenteert binnenkort de familieshow: ‘Sprookjes in Thalia’. Een komisch avontuur vol muziek, dans, en bekende sprookjesfiguren die de weg kwijt zijn.

Dans, zing en geniet mee met de magische avonturen van Sneeuwwitje, Roodkapje, Assepoester en vele andere knappe Prinsen en Prinsessen. Trek je mooiste sprookjeskostuum uit de kast voor het grootste SprookjesBal ooit en zorg dat jij erbij bent op: zondag 25 februari in Villa Thalia in Rotterdam.

Eerder speelde de show ruim 81 uitverkochte voorstellingen in Utrecht en nu voor de eerste keer live te zien in Rotterdam. Hiermee komen bekende sprookjesfiguren uit de wereldberoemde verhalen van de Gebr. Grimm voor de eerste keer samen. Hiervoor is speciaal een nieuw, magisch en avontuurlijk script geschreven, waarin de verschillende verhaallijnen van Sneeuwwitje, Roodkapje en Assepoester op komische wijze aan elkaar gekoppeld worden.

Pssst… Heb jij al gehoord over Sprookjes in Thalia? Dé familieshow van het jaar! Op zondag 25 februari, met 3 shows:…

Geplaatst door Villa Thalia op woensdag 31 januari 2018

 Foto: Villa Thalia

Deel dit artikel