Mocht Sparta Rotterdam dit seizoen in de eredivisie blijven,  dan trakteert Michiel Kramer op kroketten. De nieuwe spits van de club uit Rotterdam-Spangen doet dat dan wel op z’n eigen manier ”Als we ons handhaven, krijgt iedereen die bij Sparta werkt een broodje kroket van me”, zei Kramer dinsdag na zijn eerste training op Het Kasteel tegen Metro.

Kramer had al enige tijd geen speelminuten meer bij Feyenoord.  Toen hij in de rust van het bekerduel tegen Heracles Almelo een broodje kroket at, was het helemaal gedaan met de aanvaller. Giovanni van Bronckhorst zette hem uit de selectie. Later kon hij vertrekken.

Spartaan Michiel Kramer over de 'kroketgate'

Michiel Kramer nam bij Feyenoord niet bewust een broodje kroket om een vertrek te forceren

Geplaatst door RTV Rijnmond Sport op dinsdag 13 februari 2018