Altijd al eens willen weten hoe het er aan toe gaat in een kattenhotel? Kom dan zondag 11 maart naar de open dag van het Kattenhotel Katt Inn in Rotterdam. Katt Inn opent elk begin van het jaar haar deuren om katteneigenaren eens te laten zien hoe het nou werkt in een kattenhotel. Zo kun je zien hoe de kattenkamers en de speelruimte er uit zien, hoe groot deze zijn en wat voor faciliteiten de katten allemaal nog meer hebben.

Dit jaar zal Gedragstherapeut Anja Terlouw weer aanwezig zijn, en er worden door het Kat Inn team rondleidingen gegeven, waarbij je al je vragen kunt stellen. Ook staan er voor de bezoekers leuke kattengoodiebags van Royal Canin klaar. Je kan ook lootjes of kattenpakketjes kopen om het goede doel te steunen.

De open dag is zondag 11 maart van 12:00 tot 16:00 uur op de Tinstraat 25 in Rotterdam.

Foto: Kattenhotel Katt Inn