Vrijdag 23 februari is het eindelijk zo ver. Dan opent de wethouder de deuren van Zwemcentrum Rotterdam. Het eerste officiële 50-meter wedstrijdbad van de stad. Klaar om het ene record na het andere te laten sneuvelen? Van watertrappelen, zoveel mogelijk kinderen tegelijk een bommetje laten maken of een 48-uur durende zwemmarathon. Want of je nu een pro bent op jacht naar het wereldrecord, of een beginner die op het punt staat een eerste zwemles te nemen, Zwemcentrum Rotterdam biedt je alles zodat jij je persoonlijke record kunt verbreken. Welkom in jouw recordbad. En het leuke is, dat je zelf ook nog een record mag bedenken.

Kom ook naar recorddag in Zwemcentrum Rotterdam! Tijdens deze officiële opening van het nieuwe zwemcentrum gaan er zoveel mogelijk waterrecords verbreken. En jij kunt meehelpen die dag. Door aan te moedigen vanaf de tribunes natuurlijk. Of duik ook het water in en zwem mee bij het verbreken van een record.

Klik hier voor meer info!

Foto: gemeente Rotterdam

Deel dit artikel