Eindelijk is het dan zover. Er kan geschaatst worden op natuurijs! Vanaf vanmorgen 09:00 uur is de Kees Verkerkbaan geopend in Puttershoek. Het weiland is de laatste dagen opgespoten met water, en sinds vandaag kan er officieel geschaatst worden bij de IJs- en Skeelerclub Puttershoek.

Hoewel de vorst deze nacht toch weer wat tegenviel, heeft het bestuur toch besloten de ijsbaan vanaf 9:00 uur open te stellen. De situatie is echter niet ideaal. Er ligt op een aantal plaatsen nog water onder de baan. Daar kraakt het ijs wat nog gevaarlijk.

DIT BERICHT WERD MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR TANDENBLEKER WITGEBIT.

UPDATE 11:30u: IJSBAAN GESLOTENDe zon en de drukte hebben hun weerslag op het ijs. Het bestuur heeft besloten om de…

Geplaatst door IJs en Skeelerclub Puttershoek op maandag 26 februari 2018

Deel dit artikel