De langgekoesterde jongensdroom van de bekende Nederlandse fashion stylist Fred van Leer is onlangs in vervulling gegaan. Voor twee dagen was hij de baas van een eigen Bram Ladage filiaal op het Rotterdamse Kruisplein.

“Ik kom al jaren bij de Bram Ladage.Heerlijke verse friet uit een puntzak en een flinke klodder mayonaise,het is voor mij echt pure verwennerij!” vertelt Fred. De vestiging werd tijdelijk omgedoopt tot Fred’s Filiaal en BN’ers onder wie Jandino Asporaat, Nienke Plas en Koen Kardashian kwamen bij de stylist langs voor gezellige kletspraat en natuurlijk voor de heerlijke patat en snacks, bereid door Fred himself.

Met de humoristische vlogs van Fred wil Bram Ladage een nieuwe, online doelgroep te bereiken. Esli van Ammers, Marketing Director van Ladage Beheer vertelt: ”We willen graag meer volgers aan ons merk koppelen en denken dat we met Fred de juiste combinatie hebben gevonden tussen plezier, authentiek en theater. Het resultaat is fantastisch!”