Dit jaar voor de 8ste keer in Rotterdam en voor de 2de keer in de Maassilo. Het Tattoo event met meer dan 200 tattoo artiesten uit binnen en buitenland, merchandise en muziek. Ook zijn er meerdere deelnemers van Ink Master: Meesters van de Lage Landen 1 & 2.

Voor iedereen die altijd al eens kennis zou willen maken met tatoeages, maar vooral ook voor iedereen die hier al bekend mee is. Op beide dagen is er de INK BATTLE, de wedstrijd waar iedereen aan mee kan doen die een tattoo heeft laten plaatsen of af heeft laten maken op de conventie (op zondag ook voor iedereen die al een geplaatste tattoo heeft in de non fresh categorie).

Programma:
Zaterdag 10 maart:
Open 12uur tot 21.00uur.
DJ Martyn Green gehele dag ..
Miss Riskina Burlesque 2 x show per dag.
Batenburg Hillbilly band 45min. 2x
Tattoo contest 18.00 uitslag 20.00 uur
21.00 eind.

Zondag 11 maart:
Open 11uur tot 20.00uur.
DJ martyn green gehele dag.
Cerise Noir Burlesque 2x show per dag
Miss Riskina Burlesque 2 x show per dag
Bad Backbones Rock n Billy.45 min.2 x .
Tattoo contest 18.00uur uitslag 19.30.
20.00 einde.

Toegang per dag 15 euro per persoon, tot 12 jaar gratis op vertoon van een geldig ID. Kaartverkoop aan de deur.

Deel dit artikel