Feyenoord speelt op woensdag 21 maart een benefietwedstrijd tegen ADO Den Haag in De Kuip. Het duel wordt georganiseerd voor Stichting ‘Overleven met Alvleesklierkanker’, die zich met de campagne ‘Support Casper’ inzet voor onderzoek naar betere behandelmethoden bij patiënten met alvleesklierkanker.

Feyenoord speelt elk seizoen een traditionele benefietwedstrijd voor een goed doel en ADO Den Haag werkt graag mee aan deze editie voor Stichting Overleven met Alvleesklierkanker. De herhaling van het treffen van afgelopen zondag wordt op woensdag 21 maart om 18.00 uur afgetrapt.

Support Casper is mede opgezet door prof. dr. Casper van Eijck, chirurg en onderzoeker op het gebied van alvleesklierkanker bij het Erasmus MC en clubarts bij Feyenoord. Samen met meer dan twintig andere artsen en onderzoekers werkt hij er hard aan om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor innovatief onderzoek naar de bestrijding van alvleesklierkanker. Op dit moment overlijden er dagelijks acht mensen in Nederland aan deze ziekte.

Kaarten kun je hier kopen.