Op woensdag 14 maart en donderdag 15 maart nemen de Café Jakarta’s executive chef Stephane Besse en executive sous-chef Rendy Reanaldy het stokje over van NY Basement chef-kok Edward de Ridder. Hier kun je tijdens deze twee dagen in het pop-up restaurant Café Jakarta voor het eerst worden geproefd van de keuken van het nieuw te openen WestCord Hotel; Hotel Jakarta Amsterdam.

Café Jakarta is een feest voor de zintuigen. Uitnodigende aroma’s en exotische smaken komen samen in verrassende oriëntaalse gerechten met een Nederlandse twist. Westerse producten op Oosterse wijze bereid. Een ontmoeting tussen culturen, stijlen en keukens. Kruiden blenden, specerijen mixen en smaken versmelten. East meets West. Café Jakarta is even exotisch als vertrouwd, net zo avontuurlijk als gastvrij. Two Worlds Connected. Een ontmoetingsplek waar iedereen zich senang voelt