De Nolensstraat in Rotterdam-Blijdorp is vrijdagavond het toneel van een brutale beroving.

Twee mannen met een vuurwapen beroven een man in zijn eigen auto. De daders gaan er met zijn geld en andere waardevolle bezittingen vandoor.

Het slachtoffer, een 22-jarige man uit Barendrecht, had op de Nolensstraat afgesproken om een vriendin op te pikken. Als hij nog even met het meisje in de auto zit, trekken twee onbekende mannen de autodeur open. Het meisje weet weg te komen, terwijl de berovers in de auto plaatsnemen. De berovers geven het slachtoffer de opdracht een stukje te gaan rijden en onderwijl alles wat hij bij zich heeft aan hen te geven. Zij richten een vuurwapen op het slachtoffer, dwingen hem de auto te stoppen, nemen de sleutels mee en gaan er te voet vandoor.

De politie is nog op zoek naar de daders.

Deel dit artikel