Studenten van de opleiding International event management studies (Iems) hebben voor Dutch Down Support Foundation (DDSF) verschillende acties georganiseerd. DDSF steunt wereldwijd mensen met het downsyndroom. De studenten organiseren en ondersteunen, in het kader van hun opleiding, organisaties waar zij affiniteit mee hebben.

Op 14 maart hebben de studenten een guerrilla-marketing actie gehouden op het Binnenwegplein in Rotterdam. De studenten hadden schoolbanken op straat neergezet en er werd les gegeven door Sandra van Duijl, oprichter van DDSF. In de schoolbanken zaten kinderen met het syndroom van Down en de studenten van Iems. Het idee was om het publiek te interesseren in de doelstelling van DDSF met het thema onderwijs. Een grote knuffelbeer deelde gratis knuffels uit, de boodschap van de knuffelbeer was:” respect, begrip en een knuffel verdient iedereen”.

De studenten organiseren voor het DDSF meerdere acties en hopen dat er veel aandacht voor DDSF is.

Kijk op Facebook en Instagram voor meer info.

Foto: Albeda

Deel dit artikel