Het is algemeen bekend dat er een grote eenzaamheid onder ouderen/senioren is. En daar vormt het gebied rondom winkelcentrum Keizerswaard helaas geen uitzondering op. Gebied IJsselmonde kent het op twee na hoogste aandeel eenzame mensen in Rotterdam en daar proberen de winkeliers van winkelcentrum Keizerswaard verandering in te brengen.

Woensdagochtend hebben ruim 200 ouderen uit het gebied IJsselmonde genoten van een heerlijk Paasontbijt. Over de hele lengte van de centrale passage in het winkelcentrum stonden zeer feestelijk aangeklede tafels met werkelijk van alles te eten en te drinken.

Om 08.00 uur stroomden de eerste senioren al binnen en zochten een gezellige plek op om samen te gaan genieten van een eerste kop koffie. Om 09.00 uur waren alle genodigden binnen en kon, na de openingsspeech van de voorzitter van de winkeliersvereniging, begonnen worden met het ontbijt. Alles was aanwezig, van heerlijke broodjes tot croissants, van eieren tot fruit en van koffie & thee tot jus d’orange; overal was aan gedacht.

Na afloop kreeg iedereen nog een Keizerswaard Shopper mee met een uniek lotnummer erin, waarmee acties in het winkelcentrum zullen worden gehouden! Vanzelfsprekend ontbrak de Paashaas niet en was er tevens live muziek. Dat de senioren van dit alles genoten hebben was hen aan te zien: alleen maar lachende gezichten en lovende woorden. Kortom het Ouderen Paasontbijt was een enorm succes.

Foto: winkelcentrum Keiezerswaard

Deel dit artikel