Wil je ook af en toe alleen of met je vrienden ontsnappen uit de alledaagse drukte van de stad? Dan ben je bij Restaurant Westerkaatje in Rotterdam-Noord aan het goede adres.  Zaterdag 7 april tussen 10.00 en 17.00 uur is het restaurant een dag omgebouwd als hondencafé. Bij Het Hondencafé staat je gezelschap al met kwispelende staartjes bij de voordeur op jou te wachten.

Honden van verschillende afkomsten komen tijdelijk verblijven in Het Hondencafé van Rotterdam. Ze hebben geen vast thuis of vaste verzorger en willen dolgraag hun nieuwe baasje ontmoeten. Om dit te stimuleren heeft Westerkaatje gezorgd voor een plek waar potentiële verzorgers en thuisloze honden elkaar kunnen ontmoeten in een knusse en huiselijke omgeving.

Als je lekker wilt ontspannen met een kopje koffie, hongerig op zoek bent naar een nieuw hondje of gewoon even zin hebt om te kroelen, dan is Het Hondencafé the place to be!

Donderdag om 12:00 uur start de ticket verkoop. Kaarten zijn 5,00 euro. Helaas is het niet toegestaan om een eigen huisdier mee te nemen.

Wij introduceren jullie HET HONDENCAFÉ van Rotterdam! Wil je ook af en toe alleen of met je vrienden ontsnappen uit de…

Geplaatst door Het Hondencafé op vrijdag 2 februari 2018