Zaterdag 22 september 2018 zal alweer de derde editie van de rally ‘Rijden tegen Kanker’ plaatsvinden. Een evenement georganiseerd ten behoeve van KWF Kankerbestrijding. Naast een auto rally overdag zal het evenement bestaan uit een avondprogramma inclusief diner, een veiling ten behoeve van het goede doel en als afsluiter een feestelijke borrel. Deze dag wordt georganiseerd door 8 Rotterdamse studenten om geld op te halen voor de ondersteuning van onderzoek naar de behandeling en preventie van de ziekte kanker. De rally zal dan ook in het teken staan van het bezorgen van een onvergetelijke dag aan de deelnemers en het behalen van een zo groot mogelijke opbrengst voor KWF Kankerbestrijding.

Na een geweldige eerste editie was ook de tweede editie van Rijden tegen Kanker een grandioos succes! Met 66 equipes en 170 deelnemers tijdens het avondprogramma is er niet alleen een geweldige dag beleefd, maar bovendien ruim 44.000 euro opgehaald voor KWF Kankerbestrijding.

Wil jij een steentje bijdragen aan de strijd tegen Kanker? Schrijf je dan in voor Rijden tegen Kanker of doneer via https://acties.kwf.nl/rijdentegenkanker2018

Foto: Rijden tegen Kanker