Bij Aloha houden ze van goed eten én van goed drinken. Deze liefde willen zij graag met jullie delen.In samenwerking met hun collega’s van Vet&Lazy organiseren zij vrijdag 20 april het Aloha Bierfest & Fried Chicken. Vanaf 17:00 uur kan je bij Aloha een bierproeverij aan tafel bestellen, waarbij één van hun “biersommeliers” je voor 10 euro zes van de bieren laat proeven. Vanaf 20:00 uur komt DJ de Rooie Rakkert plaatjes draaien, én dit gaat tot 01:00 uur door.

Speciaal voor deze avond serveren ze Aloha’s Fried Chicken met garnituren en frietjes, inclusief een bijpassend bier voor 20 euro. Reserveer jouw tafeltje via www.alohabar.nl/reserveren of telefonisch via 010-2108170. Daarnaast kan je je inschrijven voor een rondleiding in de nieuwe brouwerij van Vet&Lazy in de kelder van voormalig Tropicana!

De rondleiding gaat om 17:30 uur van start (inloop vanaf 17:00 uur bij Aloha). Inschrijven via info@alohabar.nl is verplicht. Er zijn 10 plekken beschikbaar en vol = vol.

Foto: Vet&Lazy

Deel dit artikel