Nog geen plannen voor Koningsdag? Kom dan naar de Kindervrijmarkt in de Markthal. Zoals elke vrijmarkt worden niet alleen oude spulletjes verkocht, maar kan er ook opgetreden worden. Alles in het kader van een gezellige Koningsdag in de Markthal.

“Door een kindervrijmarkt te organiseren doet de Markthal haar naam eer aan”, aldus Siyun Chang van Infinitea, onderneemster uit de hal. “De ondernemers in de dop krijgen een eigen plek en wie weet zien we ze na jaren terug als collega hier in de Markthal!”

Voorwaarden:
– De Kindervrijmarkt duurt van 10:00 tot 18:00 uur
– Je mag enkel oude spulletjes verkopen of een muzikale act opvoeren
– Je mag geen commerciële verkoop doen
– Je mag geen eten of drinken verkopen
– Leeftijd tot 16 jaar en te allen tijde onder begeleiding van minimaal 1 volwassene
– Neem zelf je kleedje mee

Wil jij een plekje reserveren voor de Kindervrijmarkt? Aanmelden kan via: info@markthal.nl

Foto: Thijs Jurczik