Ruim 17.000 seizoenkaarthouders zijn de gelukkige bezitters van een kaart voor de bekerfinale en zijn er vanavond dus bij in De Kuip.Dat betekent dat ook veel supporters er niet bij kunnen zijn en geen andere keus hebben de wedstrijd op een andere manier live te volgen. Hieronder een overzicht van de mogelijkheden hiervoor.

FOX Sports
FOX Sports pakt groot uit rondom de 100ste editie van de KNVB Bekerfinale. Vanaf ‘De Tafel van Kees’ om 10:00 uur tot de live-uitzending vanuit De Kuip (16:00 uur) wordt met diverse (terugblikkende) items en programma’s afgeteld richting de aftrap. Hieronder het uitzendschema van FOX Sports op de dag van de bekerfinale.

10:00 uur De Tafel van Kees
12:00 uur De verlossende goal (Feyenoord-docu)
13:05 uur Studio Feyenoord
14:35 uur De weg naar de finale
16:00 uur Live voorbeschouwing
18:00 uur Aftrap bekerfinale

Veronica
Ook supporters zonder FOX Sports-abonnement hoeven niks te missen van de bekerfinale. Veronica heeft namelijk ook de uitzendrechten voor de gouden editie tussen AZ en Feyenoord en is vanaf 17:30 uur live vanuit De Kuip.

Liveblog Feyenoord.nl
Naast de live-uitzending van de wedstrijd is het fonkelnieuwe liveblog op Feyenoord.nl een absolute aanrader. Op het liveblog wordt al dagenlang met allerlei bekergerelateerde content afgeteld richting de finale en ook op de dag zelf is het liveblog dé verzamelspot van diverse (Feyenoord-)kanalen waar je alles leest en ziet over de eindstrijd. Een kijkje nemen? Klik hier voor het liveblog. Volg je het liveblog via de officiële Feyenoord App, dan ben je via de pushnotificaties als eerste op de hoogte van het laatste nieuws. Je kunt de Feyenoord App hier downloaden.

Social media
Uiteraard blijf je ook via de officiële social media-kanalen van Feyenoord volledig op de hoogte van alles wat er zondag gebeurt in en rondom De Kuip. Kom nog meer in de stemming voor de 100ste bekerfinale en volg alles via TwitterInstagram (Stories) en Facebook.