Je fietst kriskras door de wijk onderweg naar je klanten. En bedenkt hoe bijzonder het is dat jij het verschil mag maken in het leven van zoveel mensen. Mede dankzij jouw goede zorg in hun eigen vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen.

 Wat jouw werk bij Aafje bijzonder maakt

Zonder overdrijven kunnen wij zeggen dat jij onmisbaar bent voor onze thuiswonende klanten. Mensen die vaak al een heel leven achter zich hebben en jou de meest bijzondere, grappige en ontroerende verhalen toevertrouwen. Dat vertrouwen is de basis van jouw werk als verzorgende IG in de thuiszorg. Jij bent namelijk de spil in de zorgverlening aan je klanten. Terwijl je de zorg op maat levert, neem je alles goed in je op. Hoe gaat het met de klant? Hoe veilig is de woonsituatie? Zijn er problemen? Zo verlenen we samen de beste zorg aan onze klanten. Het is niet voor niets dat onze klanten ons waarderen met een 7,7 gemiddeld. En ook op medewerkerstevredenheid scoren we zo hoog. Iedere werkdag maak jij het verschil door het:

 • verzorgen en begeleiden van klanten. Denk aan de persoonlijke verzorging, wondverzorging en het toedienen van medicatie.
 • signaleren en rapporteren van veranderingen in de gezondheidssituatie.
 • bewaken en eventueel bijstellen van zorgindicaties.
 • bijhouden van het zorgdossier.
 • samenwerken met collega’s, vrijwilligers en mantelzorgers.
 • bijdragen aan de professionaliteit binnen je team en aan de kwaliteit van de zorgverlening.

Goed om te weten: je kunt een vast contract krijgen tussen de 3 tot 24 uur per week. En je kunt dagelijks worden ingeroosterd tussen 07.00 en 23.00 uur. Ook werk je om het weekend. Doordeweeks mag je een vaste vrije dag kiezen.

Wie is Aafje?

Aafje is altijd in de buurt, voor iedereen die onze zorg en hulp goed kan gebruiken. Aafje helpt thuis, maar je kunt ook bij Aafje wonen of logeren. Bij Aafje zijn wij ervan overtuigd dat mensen langer gezond en vitaal blijven als ze de baas zijn over hun leven. En als ze zich op hun gemak voelen. Daar zetten wij ons met 5.000 medewerkers en 1.500 vrijwilligers iedere dag weer voor in. Je vindt Aafje in Barendrecht, Ridderkerk, Rotterdam, Capelle aan den IJssel, Dordrecht, Zwijndrecht, Heerjansdam, Hendrik Ido Ambacht, Albrandswaard.

 Waar Aafje jou nodig heeft

Jouw collega’s van Thuiszorg Rotterdam-Zuid staan klaar om je met open armen te ontvangen. Bij een van de 7 thuiszorgteams in o.a. Pendrecht, Lombardijen, Tuinhagen, Zuidwijk en Feijenoord. Je komt terecht in een gezellig team met 10 tot 15 bevlogen collega’s. Met de functies helpende, verzorgende IG, verpleegkundige en wijkverpleegkundige. We werken met zelforganiserende teams. Omdat we geloven dat de zorg het beste georganiseerd kan worden door de mensen die de zorg leveren. Samen regelen jullie alles rondom de zorg voor de klanten in de wijk, van de planning tot de financiën.

Benieuwd hoe het is om bij Aafje te werken? Lees hier de verhalen van jouw toekomstige collega’s.

Waarom Aafje graag met jou wil samenwerken

Jij zet je klant altijd op de eerste plaats zet. Jij begrijpt precies wat jouw klant nodig heeft. Of dat gewoon wat extra aandacht is of hulpmiddelen om zelfstandig te blijven functioneren. Met opgestroopte mouwen en een flinke dosis energie vind jij voor iedere situatie een creatieve oplossing. Natuurlijk heb je ook:

 • een MBO-diploma Verzorgende IG niveau 3.
 • je BIG-handelingen zijn niet langer dan 3 maanden geleden getoetst. Is dit niet het geval, dan ben je bereid om je bewijs van vakbekwaamheid bij ons te behalen.

Vul je dat aan met werkervaring in de ouderenzorg, dan leggen wij jouw sollicitatie alvast bovenop de stapel.

Wat je van Aafje mag verwachten

 • Je kunt rekenen op een vast contract.
 • een salaris van maximaal € 2.566,28 bij een 36-urige werkweek (FWG 35).
 • onregelmatigheidstoeslag voor het werken in avonden, weekenden en op feestdagen.
 • pensioenregeling bij Zorg & Welzijn.
 • een eindejaarsuitkering van 7,4%.
 • een inwerktraject op maat.
 • volop doorgroeimogelijkheden. Bij de Aafje Academy kun je opleidingen volgen om door te groeien en jezelf verder te ontwikkelen.

Maar Aafje biedt meer. Zo kun je profiteren van collectiviteitskorting op de zorgverzekering van CZ, bedrijfsfitness en aanbiedingen op het gebied van musicals, films, musea, restaurants en hotels.

Kom Aafje versterken

Stuur hun je cv en motivatie via solliciteren@aafje.nl en misschien ben jij binnenkort wel onze nieuwe collega.

Eerst meer weten? Onze collega’s van Werving & Selectie beantwoorden al je vragen via 088 – 823 10 88. Houd er rekening mee dat je bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) nodig hebt.