Afgelopen donderdag opende fashion icoon Fred van Leer de nieuwe Zizzi winkel in Alexandrium Shopping Center te Rotterdam. Vrolijke bezoekers zorgden voor een fantastische sfeer in de mooie winkel met de nieuwste curvy fashion collectie.

Het Deense damesmode merk Zizzi heeft een enorme ontwikkeling doorlopen in de afgelopen jaren. Met de opening van Zizzi in Alexandrium Shopping Center Rotterdam, heeft het merk momenteel tien vestigingen verspreid over het hele land. De steeds wisselende collectie bestaat uit een groot jeansaanbod met perfect passende broeken, leuke tops, goede breisels en prachtige jassen voor vrijwel iedere leeftijd en stijl. Kwaliteit, mode en een goede prijs-kwaliteitsverhouding zijn erg belangrijk voor Zizzi, net als een spontane en vriendelijke benadering van klanten.

Het gehele openingsweekend tot en met zondag 6 mei staat in het teken van vele leuke festiviteiten met o.a. Golden Tickets met 50% korting voor eerste 15 klanten en Personal Styling met Influencer Saskia Olivieira van The Curvy Chapter. Kans op 1 minuut gratis shoppen op zaterdag 5 mei om 9.00 uur, en de waanzinnige openingsactie tijdens het gehele openingsfestival van 3 halen en 2 betalen op de hele collectie n.i.c. andere aanbiedingen en acties.

Zizzi is geopend op Poolsterstaat 129, dit is aan het plein bij C&A en Sporthuis Pim Doesburg in het overdekte winkelcentrum Alexandrium Shopping Center Rotterdam.