Zaterdagochtend stonden de eerste klanten al om iets na zes uur verwachtingsvol voor de deur vanwege de feestelijke opening van de vernieuwde Aldi-vestiging in aan de Lusthofstraat in Rotterdam. Filiaalleider Mohamed Ajdid opende officieel de winkel door het rode lint door te knippen. Vervolgens stroomden de nieuwsgierige klanten naar binnen, die direct verrast werden door de geur van versgebakken broodjes.

Klanten waren zichtbaar blij met de nieuwe indeling van de winkel. Het team werd veelvuldig gefeliciteerd. “Fantastische winkel!” werd door vele klanten gezegd. Binnen twee uur krasten 400 klanten een prijs weg: van notebooks, digitale fotolijsten tot de hoofdprijs van 250 euro. Deze hoofdprijs werd rond half 12 uitgereikt aan mevrouw de Jong. “Het was in het begin soms even zoeken, maar wat is het een mooie winkel geworden. De prijs maakt het helemaal geweldig”, aldus een enthousiaste prijswinnaar.

De hele dag bleef het een drukte van belang. De nieuwe opzet van de winkel sprak de klanten bijzonder goed aan. Vooral de brede paden, de indeling van de winkel en de vele versproducten vielen goed in de smaak. “Wat een fantastisch mooie openingsdag! Het is ontzettend leuk om vele blije klanten te zien en positieve reacties te horen. Daar doe je het tenslotte voor”, aldus de trotse filiaalleider Mohamed Ajdid.

De Foodtruck die voor de deur stond werd door de klanten drukbezocht. Daar konden heerlijke, vers klaargemaakte hapjes van Aldi-producten geproefd worden.
In dit nieuwe filiaal ligt de nadruk op de presentatie van de vele verse producten zoals groente, fruit, brood, vlees en vis. De ‘best geteste’ producten geven aan dat naast de voordeligste prijs ook goede kwaliteit hoog in het vaandel staat bij Aldi.

Duurzaamheid is belangrijk voor Aldi. Steeds meer duurzaam geproduceerde producten zijn in het assortiment opgenomen. Voor de klanten die geen of minder vlees eten is er de nodige keuze uit vegetarische producten. Op dit moment zijn er meer dan 60 biologische producten verkrijgbaar en ook het aantal Fairtrade-producten groeit gestaag.

Deel dit artikel