Van 10 tot en met 16 december 2018 worden bij Tenniscentrum Nieuwe Sloot in Alphen aan den Rijn de Nederlandse Kampioenschappen Tennis gehouden.De keuze voor Alphen aan den Rijn komt voort uit de wens het NK dichterbij het tennispubliek te brengen. Met de verhuizing van een evenementenlocatie naar een tennislocatie wordt een periode van NK’s bij Topsportcentrum Rotterdam afgesloten. De KNLTB kijkt tevreden terug op de 16-jarige samenwerking met Topsportcentrum Rotterdam en Rotterdam Topsport. De NK is het decor voor de titelstrijd om het nationale kampioenschap in zowel het enkel- als dubbelspel, inclusief het rolstoeltennis. De NK Tennis is het evenement waar de Nederlandse tennistop het tennisjaar afsluit.

Jacco Eltingh, Technisch Directeur van de KNLTB, is blij met de keuze voor Nieuwe Sloot als host van de NK in 2018. Eltingh: “We willen de NK dichter bij de mensen brengen in een meer tennis specifieke omgeving. Nieuwe Sloot is daar zeer geschikt voor. Bovendien hebben de mensen in Alphen aan den Rijn in het verleden laten zien dat zij goede evenementen neer kunnen zetten

Deel dit artikel