Het Havenbedrijf Rotterdam heeft twee cheques overhandigd aan de stichting MS Research en het Familiehuis van de Daniel den Hoed stichting. Het geld voor de donaties, in totaal € 4.803,74, is bijeen gebracht door werknemers en oud-werknemers van het Havenbedrijf Rotterdam. De cheques werden vrijdag 18 mei 2018 overhandigd door Corinne van Iersel, manager Corporate Communications van het Havenbedrijf Rotterdam.

Elk jaar ontvangen (oud)werknemers een kerstcadeau van het Havenbedrijf. Zij kunnen ervoor kiezen om hun cadeau in de vorm van een financiële bijdrage te schenken aan een goed doel. Afgelopen jaar heeft het Havenbedrijf de stichting MS Research en het Familiehuis Daniel den Hoed als Rotterdamse goede doelen geselecteerd.

Stichting MS Research stimuleert en financiert wetenschappelijk onderzoek naar multiple sclerose (MS). In het Familiehuis van de Daniel den Hoed kunnen familieleden van kankerpatiënten logeren dichtbij het Erasmus Medisch Centrum. De donatie is bestemd voor het nieuwe Familiehuis.

Bron&foto: PortofRotterdam/Ries van Wendel de Joode.

Deel dit artikel