Vrijdag 1 juni is het dan zover. Bar Cosa Nostra opent haar deuren aan de Hang 5 in hartje Rotterdam. Passie, hartstocht en een Italiaans familiegevoel, in Bar Cosa Nostra komt alles samen. De ingrediënten van het goede leven spelen bij Cosa Nostra de hoofdrol. Of je nou wil gaan lunchen, dineren of borrelen, er wordt gezorgd voor een fantastische sfeer.

Ook is Cosa Nostra een open social club waaraan iedereen kan deelnemen. Het is de plek om interessante mensen te ontmoeten en zakelijk te sparren. Er worden social club meetings & party’s georganiseerd om te genieten van een geweldige avond en zo je netwerk uit te breiden.

En je kunt je elke maand meedoen met de ”Hottest Pizza Challenge in Rotterdam”, oftewel de heetste pizza’s met de heetste pepers ter wereld eten. Vanuit het hele land komt men Bar Cosa Nostra in Rotterdam bezoeken om de challenge aan te gaan met de ”HOT & SPICY – The Angry Dragon Pizza”. De winnaars krijgen een plekje op the Wall of Flame.

Elke maand een nieuwe challenge met nieuwe kandidaten! Durf jij het aan? Klik dan hier voor meer info en meld je snel aan! Misschien word jij wel uitgenodigd om deel te nemen aan de challenge.

Foto: Sjoerd van der Pluijm

 

Deel dit artikel