Na uitgebreid onderzoek is maandag jl is een 25-jarige Rotterdammer opgepakt als verdachte van de schietpartij aan de Strevelsweg van donderdagmiddag 24 mei.

Die middag meldden getuigen dat er werd geschoten op de Strevelsweg. De toegesnelde agenten troffen een gewonde man aan en meerdere auto’s met kogelgaten. Het slachtoffer was een 35-jarige Rotterdammer. Direct na het incident werden vier mannen aangehouden waarvan er één nog vast zit.

De gisteren aangehouden verdachte  was met een 28-jarige Rotterdammer in een auto onderweg naar Limburg. Daar werd hij onderschept door leden van een Rotterdams arrestatieteam. Hij wordt er van verdacht de schutter van de Strevelsweg te zijn. Naar de eventuele rol van de andere man in de auto wordt een onderzoek ingesteld. Ook hij is aangehouden.

Foto: politie