Gabbers zijn de grappigste vrienden van Nederland. Een verrassende combinatie van vier top comedians in een knallende show vol stand-up, verschillende soorten humor, hilarische showonderdelen en boordevol comedy. Na twee zeer succesvolle edities van Gabbers komt de comedyshow in juni 2018 terug in een nieuwe samenstelling: Ali B, Martijn Koning en Najib Amhali nemen het stokje over en sluiten zich bij Roué Verveer aan om de derde editie van GABBERS vorm te gaan geven.

Nu staan zij samen in de Kantine Walhalla om hun nieuwe materiaal te testen en uit te proberen. De show zal tussen anderhalf en twee uur duren. Wil je bij deze bijzondere (open) repetitie zijn voordat de shows in de Ziggo Dome van start gaan? Wees er dan snel bij, want er is maar een beperkt aantal kaarten.

Kaarten zijn hier te koop.

Deel dit artikel