Van vrijdag 1 juni tot en met zondag 3 juni strijkt RYPP Wijnfestival voor de tweede editie neer in het mooiste park van Rotterdam: Het Park, bij de Euromast. Geniet drie dagen lang in een monumentale, groene oase van verrukkelijke wijnen, bijzondere wijn-spijscombi’s door Rotterdams finest chefs en een frisse muziekprogrammering. Dit alles afgetopt met verrassende live-acts voor een optimale beleving. Een heerlijke plek dus om samen met je vrienden te proosten op een goed begin van de festivalzomer.

Op RYPP Wijnfestival staan kwaliteitswijnen centraal, van Europese klassiekers tot aan nieuwe wereldwijnen. Alles komt aan bod, dus ga op ontdekkingstocht naar jouw favoriete wijn, druif en regio. Wil je meteen je wijnkennis vergroten? Laat je dan verrassen in het ‘Proefpaviljoen’ of volg een masterclass bij een sommelier. Liever relaxt met een goed glas in de hand het weekend vieren? Ook prima, niks moet, alles mag!

Bodempje gelegd? Zoek een plekje in de zon en voetjes van de vloer! Van intieme live performances door lokaal opkomend talent en singer-songwriters tot aan eigenzinnige DJ’s of een Silent Disco, iedereen wordt van fijne deuntjes voorzien.

Tickets voor het RYPP Wijnfestival zijn hier te koop.

Foto:  Annemarie Stockmann / RYPP Wijnfestival