Op 9 juni van 19.30 tot 23.00 uur is de eerste editie van ‘Zomers Genieten!’ op het Dakpark Rotterdam in Delfshaven. Het evenement is een initiatief van vijf communicatiestudenten van de Hogeschool Rotterdam.

Ze willen het Dakpark hiermee meer onder de aandacht brengen en verschillende culturen met elkaar verbinden. Tijdens het evenement is er swingende, zomerse livemuziek. U kunt er ook een hapje eten of iets drinken. U kunt lekker loungen, maar er is ook genoeg ruimte om een dansje te wagen. De toegang van het evenement is gratis en iedereen is welkom.

Dakpark

Stichting Dakpark is in 2013 opgericht en zet zich in voor een veilig, mooi, schoon en (vooral) een gezellig park. Het Dakpark is het eerste en het grootste openbare dakpark van Europa. Het is het resultaat van een initiatief van de bewoners 15 jaar geleden. Samen met de stad en projectontwikkelaars heeft de buurt het park ontworpen. Het Dakpark is eigenlijk één grote, groene ontmoetingsruimte met verschillende activiteiten georganiseerd voor jong en oud.

Deel dit artikel