Elke dag gaan de barista’s van Starbucks naar hun werk om twee dingen te doen: heerlijke koffie delen met de wereld en proberen de wereld een klein beetje te verbeteren. Dat was zo toen de eerste Starbucks in 1971 werd geopend, en dat is nog steeds zo. Binnenkort kun jij ook genieten van de heerlijke Starbucks producten in Alexandrium Shopping Center te Rotterdam!

De locatie in het overdekte winkelcentrum is Poolsterstraat 114, dit is tegenover Pandora/ Hunkemöller en naast Promiss. De verwachte opening is in september 2018 en wordt geüpdatet zodra er meer nieuws bekend is over de verbouwing van de winkel.

Bij Starbucks kun je terecht voor de lekkerste drankjes, maar ook zeker voor heerlijke food opties. Starbucks biedt een breed scala aan food opties, variërend van yoghurt en fruit, tot salades, (warme) sandwiches en gebak. Ze hebben een groot assortiment dranken. Bestaande uit Teavana™ Teas, Filterkoffie, Frappuccinos™, Cold Brew Coffees, Chocoladedranken, Starbucks Refreshers en natuurlijk hebben ze overal verschillende lekkere smaken van beschikbaar.

Meer informatie over Starbucks en de heerlijke producten? Neem eens een kijkje op de website www.starbucks.nl

Deel dit artikel