Met nieuwe aanwinsten Kraantje Pappie, Petit Biscuit (wunderkind van de Franse electro), Togo All Stars (Afrobeat uit West-Afrika) o.a. is de line-up van de 30e editie van Metropolis compleet. Meer goed nieuws: Metropolis gaat een uur langer door dit jaar!

NIEUWE NAMEN

De line-up van het gratis toegankelijk Metropolis Festival was al om je vingers bij af te likken maar het wordt op zondag 8 juli 2018 nog mooier met de volgende nieuwe bevestigingen:

  • Kraantje Pappie
  • Petit Biscuit
  • Togo All Stars
  • Day Fly (i.s.m Popunie Live)
  • Feng Suave
  • Luka (i.s.m Popunie Live)
  • Giant Party

Eerder hadden we aangekondigd dat Tamino, Alice Merton, Confidence Man, Arcane Roots, Lewsberg, Kevin, Bokoesam e.a. op Metropolis spelen. Check de volledige line-up. Het tijdschema maken we binnenkort bekend.

UUR LANGER METROPOLIS

Yes, je leest het echt goed: dit jaar kun je een heel uur langer genieten en los gaan, ofwel nog meer Metropolis tot je nemen! Ze gaan namelijk met de jubileum-editie door tot 22.00 uur, dus check even of je trein dan nog rijdt, je zo laat thuis mag komen of dat de oppas wat langer kan blijven.

METROPOLIS IS MEER

Maar… Metropolis is meer dan nieuw muziek ontdekken, bier drinken en in het gras liggen. Er is ook heel veel lekker eten, activiteiten voor de allerkleinste Metropolis-fans, een leuke markt (vinyl, kleding, etc), plus organiseren ze misschien nog wel een pre- en/of afterparty!

Foto: Wikipedia