De zomervakantie staat weer voor de deur en dat betekent dat weer veel gereisd gaat worden via o.a. Rotterdam The Hague Airport en Schiphol. En daar komt uiteraard weer veel geregel om de hoek kijken. Zijn je koffers in orde? Heb je die leuke zwembroek of toffe bikini die je zo graag wilt? En natuurlijk niet te vergeten; is je paspoort of identiteitskaart nog wel geldig?

Wat wij gaan doen
Wij gaan komende weken/maanden voor jullie anoniem op pad door Rotterdam en testen de verschillende smaken en services van verschillende Rotterdamse bedrijven.

Deze week scheuren wij Rotterdam door om pasfoto’s te maken. Dit met het oog dat de zomervakantie voor de deur staat, en niets belangrijker is dan dat je een mooie en duidelijke foto moet hebben op je paspoort of identiteitskaart. je moet er immers toch weer 10 jaar mee doen!

Wij gaan dus op zoek welk bedrijf nou de beste pasfoto’s van Rotterdam maakt. Degene die de beste pasfoto’s maakt en ook de beste service aanbied, wint vijf keer gratis adverteren op onze website en/of Facebookpagina.

Ideeën 
Ook jullie kunnen hier ons uiteraard bij helpen. Welke branche zouden we hierna kunnen bezoeken? Denk aan bijvoorbeeld een patatzaak, bakker, kapper, noem het maar op. Alles is mogelijk.

Volgende week zullen wij de resultaten bekend maken. Tot snel!

 

Foto: Danny Havelaar