Altijd al eens een kijkje willen nemen in de machinekamer van een zwembad? Of een keertje stormen over een echte Wipe out baan? Neem dan een kijkje in het zwembad bij jou in de buurt en ontdek wat jouw zwembad allemaal te bieden heeft!

Op zondag 24 juni organiseren de Rotterdamse zwembaden een Open Zwembaddag. Tijdens deze dag zetten alle Rotterdamse zwembaden hun deuren open. Tussen 12.00 en 17.00 uur biedt elk zwembad een bijzonder programma aan, waarin je kunt ervaren wat het zwembad voor jou te bieden heeft.

In alle zwembaden kun je onder meer terecht voor rondleidingen, demo’s, clinics, vrijzwemmen en nog veel meer. In het zwembad Afrikaanderplein krijg je een rondleiding door het zwembad met een kijkje in de machinekamer. En bij het Alexanderhof en Van Maanenbad geven verschillende verenigingen allerlei clinics en trainingen. Zoek je nog meer uitdaging? Ren dan over een Wipe out baan in de Oostervant of swing mee met één van de aquasporten in zwembad IJsselmonde of Hoogvliet.

Wil je weten wat er allemaal te doen is tijdens de Open Zwembaddag? Bekijk hier het volledige programma per bad.