Perry gaat verhuizen en opent op zaterdag 30 juni haar nieuwe filiaal in Rotterdam. Na jarenlang gevestigd te zijn geweest aan de Lijnbaan verhuist dé Sport & Adventure retailer op 30 juni naar de Hoogstraat 196 in Rotterdam. Hier opent Perry alweer haar derde flagshipstore in Nederland. Het historische winkelpand beslaat circa 2.000m² winkelruimte verdeeld over twee etages waarin Perry zich focust op inspiratie, beleving en events. De Rotterdamse store biedt naast een ruimtelijke en lichte nieuwe winkelformule, een unieke ‘Experience Box’, een ‘Your Personal Fit’ station en eigentijdse collecties van internationale sport- en outdoor merken. Met de opening van deze derde flagshipstore bewijst Perry het succes van de nieuwe winkelformule waarmee de Nederlandse retailer krachtig in de markt staat.

Persoonlijke benadering
Service en beleving staan hoog op de wensenlijst van de consument in de huidige retailmarkt. Om in die vraag te voorzien heeft Perry de ‘Experience Box’ ontwikkeld waar productlanceringen van internationale merken, try-outs van diverse (nieuwe) sporten en (sportieve) evenementen plaatsvinden. Ook Rotterdamse ondernemers kunnen in een partnership met Perry deze ruimte gebruiken voor actieve events. In de ‘Experience Box’ is verder ruimte voor het ophalen en retourneren van online orders en het bedrukken van jouw favoriete shirt met een persoonlijke opdruk. De in 2016 bij Perry geïntroduceerde SafeSize scan is ook in Rotterdam te vinden in het ‘Your Personal Fit’ station. Hier wordt met behulp van een 3D-scan het juiste functionele schoenadvies gegeven voor volwassenen én kinderen voor elk type schoen.

Openingsweekend
Het hele weekend staat in het teken van de opening en daarbij speelt sport uiteraard de hoofdrol! Op zaterdag 30 juni om 10.00 uur wordt de winkel officieel geopend en krijgen de eerste 100 klanten een adidas WK bal cadeau bij hun aankoop. In samenwerking met adidas zijn er een aantal sportieve events gepland. Zaterdag om 11.00 uur start het eerste event: Search for Speed. Voor de winkel ligt een parcours waar het winkelend publiek wordt uitgedaagd om de snelste tijd neer te zetten. De snelste Rotterdammer wordt beloond met een adidas pakket en tickets voor een wedstrijd van Feyenoord.

Op zondag 1 juli start om 12.00 uur de ‘Run for the Oceans’. Perry Rotterdam neemt hierbij deel aan een initiatief van adidas om de plastic vervuiling van de oceanen tegen te gaan. Deze middag moeten er door zoveel mogelijk mensen zoveel mogelijk rondjes van 1 kilometer gelopen worden. Voor elke gelopen kilometer doneert adidas namelijk 1 USD aan het Parley Ocean Plastic Program. Om 14.30 uur eindigt de Run for the Oceans en onthult Perry direct een cheque met het bij elkaar gelopen bedrag. Dit event is de kick-off voor de Perry x adidas City Run community.

‘Kraak de Reebok Kluis’ op zondag in de Experience Box en win een mooie prijs. Het kan ook zijn dat je eindigt met een fitness oefening die moet worden uitgevoerd, want de #GymIsEverywhere volgens Reebok. In ieder geval heb je bij deze oefening altijd prijs!

Verhuisrace
Menig Rotterdammer weet feilloos de huidige locatie van Perry te vinden. Bij deze historische verhuizing vraagt Perry hulp van het winkelend publiek. Op donderdag 28 juni staat de ‘Perry Verhuisrace’ gepland onder leiding van Olympisch kampioene shorttrack Suzanne Schulting. In een estafetterace strijden verschillende teams tegen elkaar om de snelste tijd neer te zetten op een parcours van de oude naar de nieuwe Perry store. Onderweg zal een Perry Verhuisdoos als estafettestokje dienen welke heelhuids de nieuwe store moet bereiken. Iedereen kan zich opgeven om mee te doen en kans maken op € 250,- shoptegoed te besteden in de nieuwe flagshipstore.

Deel dit artikel