Na het eerdere succes met meer dan 30.000 bezoekers brult Monster Jam op zaterdag 30 juni 2018 opnieuw De Kuip in Rotterdam in.

Met de beste line-up die alles brengt wat de fans willen zien: meer trucks, meer races, meer freestyle, meer donuts, meer wheelies en meer actie.

Monster Jam is het meest spectaculaire live event vol actie op vier wielen. Al meer dan 25 jaar brengt Monster Jam wereldwijd high-power entertainment voor de hele familie, gecombineerd met ultieme off-road motorsport. Drivers van wereldklasse strijden in zowel monster truck racing en freestyle competities.

Monster Jam deelnemers worden getraind op de Monster Jam University zodat ze alle vaardigheden om een Monster Jam truck te besturen beheersen. Deze trucks zijn ongeveer 3,65 meter lang en 3,65 meter breed, hebben wielen met een doorsnede van 1,67 meter, wegen tenminste 4.500 kilogram en worden stuk-voor-stuk speciaal met de hand vervaardigd. Iedere Monster Truck is uniek, ze zijn gebouwd voor super hoge snelheden over korte afstanden. Monster Trucks hebben een vermogen van 1.500 tot 2.000 pk en kunnen een topsnelheid bereiken van 160 kilometer per uur. Een Monster Truck kan sprongen maken tot zo’n 40 meter ver (dat is een afstand van meer dan 14 auto’s naast elkaar) en tot zo’n 11 meter hoog.

Kijk voor meer informatie over de show op www.monsterjam.nl en kijk HIER voor kaartverkoop.

Foto: Monster Jam Feld Entertainment

Deel dit artikel