Deze zomer kunnen urban yogaliefhebbers meedoen aan yogalessen op unieke drijvende locaties in de stad, tijdens de jaarlijkse serie Summer Events van yogastudio Yogaground. Op zondag 8 juli wordt afgetrapt op het ss Rotterdam, waar het dek vol komt te staan met yogi’s. Andere locaties die dit jaar meedoen zijn het Maritiem Museum en het Drijvend Paviljoen. Alle lessen worden ondersteund door muziek van een live DJ, na de les zijn er virgin cocktails.

ODE AAN HET WATER
Ieder jaar verzorgt Yogaground in de zomer unieke outdoor events in Rotterdam. Zo gaf Yogaground vorig jaar voor de allereerste keer een uitverkochte les bovenop de Euromast en waren ze te gast bij andere iconen als Museum Boijmans van Beuningen en Tropicana. Dit jaar zoekt de studio letterlijk de flow op, met yoga op drijvende locaties in de stad.

SUMMER EVENTS 2018
Met de aftrap van de serie Summer Events 2018 op 8 juli op het dek van het ss Rotterdam belooft het een hele mooie zomer te worden voor liefhebbers van yoga en de stad Rotterdam. Op 22 juli geeft Yogaground les op de steigers en loopbruggen tussen de historische schepen van het Maritiem Museum en 19 augustus sluit de serie af in het Drijvend Paviljoen. Ferdinand Berghuijs, oprichter van Yogaground: ‘Wij kijken er ieder jaar enorm naar uit om Rotterdammers te verrassen met yoga op bijzondere en mooie plekken. Wij houden van de stad en haar bewoners. Dit is een unieke manier om dat uit te dragen. Ik vind het ontzettend tof dat alle locaties zo enthousiast hebben bijgedragen om de editie van dit jaar te realiseren.’

URBAN & DOWN TO EARTH
Met hun eerste studio, twee jaar terug geopend in het hart van Rotterdam Central District, is Yogaground het meest urban & down to earth yogaconcept in town. Regelmatig organiseert Yogaground lessen in de open lucht en op bijzondere locaties. Sinds kort vindt er wekelijks een maandagavondles plaats in Luchtpark Hofbogen, bovenop Station Hofplein. Voor de Summer Events koos Yogaground dit jaar voor plekken die Rotterdam als havenstad het beste vertegenwoordigen. Wat is dan een betere eerste locatie dan het dek van het ss Rotterdam?

INFO
Data: 8 & 22 juli, 19 augustus
Tijden: 10.00 – 11.00 uur. Deuren openen 15 min voor de les begint.
Tickets: Tickets zijn te koop voor 20 euro op www.yogaground.nl/events/
Breng je eigen yogamat mee!