Het JeugdVakantiepaspoort is compleet vernieuwd met allerlei leuke extra’s.

Het paspoort staat garant voor een zomer vol plezier. Kinderen krijgen van 14 juli t/m 26 augustus gratis toegang of flinke korting bij 144 bestemmingen.

Maar er is nog meer nieuws. Dit jaar zijn er voor het eerst ook zeven geheime bestemmingen, die kinderen kunnen ontdekken op de website jeugdvakantiepaspoort.nl. De website is net als het paspoort compleet vernieuwd. Ook voor ouders/begeleiders is er een leuk extraatje: zij kunnen deze zomer uit drie locaties één plek kiezen waar ze mogen genieten van een gratis kop koffie of thee.

Wat níet is veranderd: kinderen krijgen op elke bestemming die ze bezoeken een stempel in hun JeugdVakantiepaspoort. Bij tien stempels kunnen ze tegen betaling van 2,50 euro per waardebon maximaal twee waardebonnen kopen. Deze waardebonnen kunnen ze inruilen tegen een toegangskaart voor Diergaarde Blijdorp, Magic Circus of een filmvoorstelling bij Euroscoop Schiedam. Zo hebben kids ook na de zomervakantie nog volop plezier met hun paspoort.

De Valentijnschool in Delfshaven ging los woensdag 3 juli. Onder luid gejuich namen leerlingen de eerste exemplaren van het Jeugd Vakantiepaspoort 2018 in ontvangst. Ook alle andere basisschoolkinderen in Rotterdam krijgen hun paspoorten via school uitgereikt. Het Jeugd Vakantiepaspoort wordt uitgegeven door Rotterdampas. Begeleiding door iemand van 18 jaar of ouder is verplicht.

Bron&foto: gemeente Rotterdam

Deel dit artikel