Maandag 25 juni heeft Trevvel een nieuwe vestiging geopend. Deze vestiging is gelegen op het industrieterrein Nieuw Reijerwaard in Ridderkerk, Florijnstraat 65.
Dat klinkt ver weg, maar niets is minder waar. Het ligt tussen Barendrecht en Ridderkerk in, nabij het Van der Valk hotel Ridderkerk en dicht bij het Maasstad Ziekenhuis, één van onze belangrijke adressen voor Trevvel Samen. Deze vestiging is in plaats gekomen van de vestiging Sluisjesdijk. Sluisjesdijk was voor een half jaar  gehuurd maar voldeed niet aan de wensen van Trevvel.

Het was dan ook een verrassing voor de chauffeurs hoe mooi en doelmatig Ridderkerk is geeft Trevvel aan hun op hun website. Alle voertuigen staan in de loods en er is een mooie kantine plus kantoorruimte aanwezig. Alle bezoekers werden die maandag met koffie en gebak ontvangen.

Foto: Trevvel

Deel dit artikel